|
ورود
صفحه اصلی
مدیریت
واحدهای بهداشتی و اداری
گـسترش
سلامت خانواده و جوانی جمعیت
واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر
واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر
آموزش سلامت
تغذیه
سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهداشت روان
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
اسناد پزشکی
کاهش خطر بلایا
آموزشگاه بهورزی
آمار و فناوری اطلاعات
روابط عمومی
مناسبت های بهداشتی
بهداشت خانواده
کودکان
سالمندان
میانسالان
هفته سلامت مردان
سلامت روان
هفته سلامت روان
مبارزه با بیماریهای واگیر
آنفلونزا
مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
سرطان
تماس با ما
X
صفحه اصلی
مدیریت
واحدهای بهداشتی و اداری
گـسترش
سلامت خانواده و جوانی جمعیت
واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر
واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر
آموزش سلامت
تغذیه
سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهداشت روان
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
اسناد پزشکی
کاهش خطر بلایا
آموزشگاه بهورزی
آمار و فناوری اطلاعات
روابط عمومی
مناسبت های بهداشتی
بهداشت خانواده
کودکان
سالمندان
میانسالان
هفته سلامت مردان
سلامت روان
هفته سلامت روان
مبارزه با بیماریهای واگیر
آنفلونزا
مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
سرطان
تماس با ما
ویژه عید نوروز
ویژه عید نوروز
تاریخ انتشار: پنجشنبه 24 اسفند 1391
بهداشت گوشت
امتیاز:
گوشت قرمز نباید دارای بوی نامطبوع باشد.
سطح گوشت نباید حالت لزج داشته باشد.
گوشت مرغ تازه ،رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است.
گوشت مرغ فاسد ،تیره ،پرخون یا کبود است.
از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری شدید هستند خودداری فرمایید.
ماهی سالم باید چشمان شفاف و برجسته داشته باشد و پولک های آن به آسانی کنده نشود و بوی نا مطبوع ندهد و زیر گوش ماهی (آبشش ها )قرمز روشن باشد.
از خرید گوشت چرخ کرده و آماده خودداری نمایید.
تصاویر
ثبت امتیاز
1
2
3
4
5