ویژه عید نوروز

تاریخ انتشار: پنجشنبه 24 اسفند 1391
بهداشت گوشت

  بهداشت گوشت

امتیاز: Article Rating

 

  •        گوشت قرمز نباید دارای بوی نامطبوع باشد.

 

  •      سطح گوشت نباید حالت لزج داشته باشد.

 

  •     گوشت مرغ تازه ،رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است.

 

  •   گوشت مرغ فاسد ،تیره ،پرخون یا کبود است.

 

  • از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری شدید هستند خودداری فرمایید.

 

  •   ماهی سالم باید چشمان شفاف و برجسته داشته باشد و پولک های آن به آسانی کنده نشود و بوی نا مطبوع ندهد و زیر گوش ماهی (آبشش ها )قرمز روشن باشد.

 

  •     از خرید گوشت چرخ کرده و آماده خودداری نمایید.
تصاویر
  • بهداشت گوشت
ثبت امتیاز