ویژه عید نوروز

تاریخ انتشار: پنجشنبه 24 اسفند 1391
 مصرف مواد غذایی

  مصرف مواد غذایی

امتیاز: Article Rating

 

 

 

  •     مواد غذایی را از مراکز عرضه که حداقل ضوابط بهداشتی را رعایت میکنند تهیه نمایید.

 

  •   از خرید و مصرف مواد غذایی در مکان های غیر بهداشتی جدا“ خودداری نمایید.

 

  • در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده به نکات ذیل از جمله مجوز وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی،تاریخ تولید،تاریخ انقضاء ، یا مهلت مصرف،آدرس کارخانه تولیدی ،سالم بودن بسته توجه فرمایید.

 

  •  در خرید کنسرو و کمپوت ضمن توجه به نکات فوق به عدم باد کردگی قوطی توجه نمایید.

 

  • انواع کنسروها را حتما“ قبل از مصرف با توجه به زمان قید شده روی قوطی ،آن را گرم کنید و سپس مصرف نمایید.

 

  •  به جای مصرف چیپس و پفک و تنقلات مشابه از تنقلات طبیعی(انواع آجیل ) استفاده نمایید.

 

  •   از خرید مواد غذایی خطر ناک از قبیل آبمیوه ، آب زرشک، ساندویچ ،دل و جگر و امثالهم عرضه شده توسط دستفروشان جدا“خودداری نمایید.

 

  •   از مصرف مواد غذایی پخته شده که بیشتر از 2 ساعت در فضای محیط باز قرار دارند خودداری نمایید.

 

  •    قبل از مصرف غذای پخته شده سرد ، آنرا در یک مرحله کاملا“ داغ نموده سپس مصرف نمایید.

 

  •  از خرید و مصرف فراوردههای گوشتی فاقد مجوز خودداری نمایید.

 

  •   از مصرف سبزی و سالاد خام در رستورانها و اغذیه فروشی ها حتی الامکان خودداری فرمایید.

 

  • مصرف پنیر ،ومواد لبنی محلی بپرهیزید.

 

  •    از نگهداری و خرید شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری نمایید.

 

  •  از خرید کالباسهایی که تغییر رنگ داده و همبرگر و کباب لقمه غیر منجمد خودداری کنید.
تصاویر
  •  مصرف مواد غذایی
ثبت امتیاز