|
ورود
صفحه اصلی
مدیریت
واحدهای بهداشتی و اداری
گـسترش
سلامت خانواده و جوانی جمعیت
واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر
واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر
آموزش سلامت
تغذیه
سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهداشت روان
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
اسناد پزشکی
کاهش خطر بلایا
آموزشگاه بهورزی
آمار و فناوری اطلاعات
روابط عمومی
مناسبت های بهداشتی
بهداشت خانواده
کودکان
سالمندان
میانسالان
هفته سلامت مردان
سلامت روان
هفته سلامت روان
مبارزه با بیماریهای واگیر
آنفلونزا
مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
سرطان
تماس با ما
X
صفحه اصلی
مدیریت
واحدهای بهداشتی و اداری
گـسترش
سلامت خانواده و جوانی جمعیت
واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر
واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر
آموزش سلامت
تغذیه
سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهداشت روان
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
اسناد پزشکی
کاهش خطر بلایا
آموزشگاه بهورزی
آمار و فناوری اطلاعات
روابط عمومی
مناسبت های بهداشتی
بهداشت خانواده
کودکان
سالمندان
میانسالان
هفته سلامت مردان
سلامت روان
هفته سلامت روان
مبارزه با بیماریهای واگیر
آنفلونزا
مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
سرطان
تماس با ما
مطالب علمی
مطالب علمی
تاریخ انتشار: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392
آنچه باید در مورد فشارخون بالا بدانیم
امتیاز:
فشارخون بالا معمولا
"
علایمی نداردبه همین دلیل به آن"
قاتل خاموش
"می گویند.
مصرف سیگار
٬
الکل و قهوه باعث افزایش فشارخون می شود.
کم خوابی و فشارهای عصبی از دلایل افزایش فشارخون می باشد.
ارث
٬
چاقی٬ فعالیت بدنی
کم و مصرف زیاد نمک در افزایش فشارخون نقش دارد.
افرادی که فشارخون طبیعی دارند باید سالانه فشارخون خود را کنترل کنند.
فشارخون کودکان بایداز سه سالگی هرسال یکبارتوسط پزشک اندازه گیری شود.
با تغییرات ساده در روش زندگی خود٬مانندداشتن رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی منظم (مخصوصا"پیاده روی)از افزایش فشارخون پیشگیری کنیم.
در صورت داشتن فشارخون بالا٬علاوه بر داشتن رژیم غذایی سالم(کم چرب و کم نمک)
و فعالیت بدنی٬استفاده از دارو طبق تجویز پزشک ضروری است.
داروهای گیاهی را جایگزین درمان اصلی فشارخون نکنیم.
کاهش چربی ونمک رژیم غذایی٬ نه تنها به کاهش فشارخون کمک میکند بلکه منجر به کاهش احتمال بروز بسیاری از بیماریها ازجمله دیابت٬بیماری قلبی وسکته مغزی می شود.
از مواد پرنمک مانند فست فودها٬کنسروها٬ماهی شور وآجیل شور استفاده نکنیم.
نمکدان را از سر سفره بردارید وهنگام طبخ غذا٬تاحدامکان از نمک کمتری استفاده کنیم وبجای نمک از ادویه جات و سبزیجات معطر و سرکه استفاده کنید.
به غذای کودک زیریکسال نمک اضافه نکنیدتا ذائقه آنهابه غذای شورعادت نکند.
ثبت امتیاز
1
2
3
4
5