پایش و بهبود کیفی موارد متعدد بهداشتی قصابان مهدی
امتیاز:
در راستای پایش و بهبود کیفی موارد متعدد بهداشتی قصابان مهدی آباد اقدامات مشروحه ذیل طی کلاس آموزشی مورخه 1/2/93 رأس ساعت 19 عصر با حضور معاون بهداشتی ، کارشناس مسئول بهداشت محیط ، دهیارو شورای اسلامی روستا برگزارگردید.
مقدمات جلسه:
1- ابلاغ دعوتنامه جهت کلیه قصابان و کبابیهای مستقر در مهدی آباد توسط بهورز خانه بهداشت
2- تأکید روز جلسه و ساعت جلسه در متن دعوتنامه ( مورخه 1/2/93 رأس ساعت 19عصر )
3- مسجد روستا بعنوان محل تشکیل جلسه
4- حضور فعال دهیار و شورای اسلامی روستا در جلسه مذکور
محوریت جلسه وشرح موارد که توسط معاون بهداشتی و کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بشرح ذیل ارائه شد
1- رعایت نکات بهداشت فردی ( اقدام در جهت تهیه کارت صحت مزاج و گواهینامه بهداشتی )
2- همکاری مداوم با بهورز خانه بهداشت و مأمورین بهداشتی در جهت اجرایی نمودن توصیه های بهداشتی
3- استفاده از چاه جاذب در خصوص دفع صحیح خوبابه حاصل از ذبح
4- دفع صحیح امحاء و احشاء حاصل از ذبح و رها ننمودن آنها در اطراف جهت جلوگیری از اشاعه بیماریها توسط ناقلین بویژه سگهای ولگرد.
5- دفن صحیح و بهداشتی لاشه های بیمار وآلوده
6- استفاده از وسایل ایمنی فردی توسط قصابان از جمله (دستکش – چکمه و ماسک و لباس مخصوص ذبح )
7- تنظیف نمودن مداوم و مستمر وسایل و لوازم ابزار کار
8- آویزان ننمودن لاشه ها در قصابی آزاد و مکان قصابی
9- تذکر دادن بیماریهای منتقله توسط دام به انسان و خطرات باالقوه حاصل از ذبح غیر مجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی
10- تذکر دادن بیماریهای منتقله از دامهای غیر بومی و خارج از استان که فاقد برگه مجوز از دامپزشکی مبداء نمی باشند .