نظارت بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی در آش و حلیم پزی های شهر ایلام
امتیاز:
در راستای نظارت بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی در آش و حلیم پزی های شهر ایلام و پیرو شکایات مردمی در خصوص کیفیت گوشت استفاده شده در آنها ، عصر امروز شنبه چهارم اردیبهشت ماه گشت بازرسین بهداشت محیط شهرستان ایلام در خصوص بازدید و نظارت بر صنوف فوق برگزار شد.
در این گشت ضمن بازدید از ۱۱ واحد آش و حلیم پزی در نقاط مختلف شهر از آنها نمونه حلیم جهت بررسی کیفیت گوشت مورد استفاده گرفته شد. در این بازدیدها جهت ۸ واحد صنفی اخطاریه بحرانی و غیر بحرانی صادر شد. همچنین با یک مورد حلیم فروشی سیار نیز برخورد شد.