اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 18 خرداد 1395
اغاز طرح تشدید و نظارت  بهداشتی از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان  در شهرستان ایلام

  اغاز طرح تشدید و نظارت بهداشتی از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان در شهرستان ایلام

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان ایلام،  طرح تشدید و نظارت ویژه ماه مبارک رمضان با هدف تشدید نظارتهای بهداشتی از مراکز تهیه وتولید زولبیا بامیه,آش و حلیم کارگاههای قنادی وسایرمراکز طبخ دراین ماه با مشارکت بیش از ۲۰ بازرس بهداشت محیط و همکاری ادارات تعزیرات حکومتی, صنعت معدن, اماکن,اداره غله دامپزشکی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان اغاز گردید.

تصاویر
  • اغاز طرح تشدید و نظارت  بهداشتی از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان  در شهرستان ایلام
  • اغاز طرح تشدید و نظارت  بهداشتی از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان  در شهرستان ایلام
  • اغاز طرح تشدید و نظارت  بهداشتی از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان  در شهرستان ایلام
ثبت امتیاز