اغاز طرح تشدید و نظارت بهداشتی از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان در شهرستان ایلام
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان ایلام، طرح تشدید و نظارت ویژه ماه مبارک رمضان با هدف تشدید نظارتهای بهداشتی از مراکز تهیه وتولید زولبیا بامیه,آش و حلیم کارگاههای قنادی وسایرمراکز طبخ دراین ماه با مشارکت بیش از ۲۰ بازرس بهداشت محیط و همکاری ادارات تعزیرات حکومتی, صنعت معدن, اماکن,اداره غله دامپزشکی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان اغاز گردید.