X
معرفی واحد :
واحد بهداشت حرفه ای با پیش بینی ، تشخیص ، ارزیابی و کنترل خطرهای بهداشتی محیط کار باعث تامین و ارتقاء سلامت شاغلین و در نهایت ایمن نگهداشتن جامعه می گردد.
شرح وظایف:
- انجام مطالعات و بررسی های لازم به منظور آگاهی از وضع بهداشتی و محیط کار و وضعیت عمومی کارگاه ها و کارخانجات منطقه و شناخت مسائل بهداشتی صاحبان حرف مختلف و جمع آوری اطلاعات مورد نیاز پیرامون آن .
- کمک به تنظیم برنامه های اجرایی در زمینه مبارزه با بیماری ها و مسمومیت ها و سوانح و حوادث ناشی از کار با نظارت و همکاری پزشک
- بررسی واحدهای صنعتی تازه تاسیس از نظر رعایت نکات و اصول بهداشتی و ایمنی و ارائه نظر جهت صدور پروانه و بهره برداری.
- شناسایی مسائل کلی تهیه و توزیع آب آشامیدنی و پیاده کردن برنامه های مربوط از جمله نمونه برداری از آنها .
- نظارت دائمی بر نحوه اجرای امور بهداشتی کلیه موسسات صنعتی اعم از بخش خصوصی و دولتی و راهنمایی مسئولین مزبور به منظور بهبود شرایط محیط کار بر اساس قوانین موجود.
- نظارت و پیگیری در تامین مراکز بهداشت کار در واحدهای تولیدی و یا نظارت بر حسن اجرای وظایف محوله مراکز بهداشت کار و با نظارت و همکاری پزشک .
- رسیدگی به شکایات واصله و اقدام در رفع مشکلات در زمینه بهداشت محیط کار
- پیگیری عملیات اجرایی در زمینه پیشگیری و بیماریابی و مبارزه با بیماری ها و مسمومیت ها و سوانح ناشی از کار تحت نظارت و همکاری پزشک.
- تشکیل پرونده های بهداشتی و پزشکی و ارجاع افراد شاغل برای ادامه معاینات و تکمیل پرونده ها به مراکز درمانی ذیربط.
- طبقه بندی نتایج به دست آمده از بررسی های روزمره محیطی ، بهداشتی ، پزشکی و تهیه گزارش مربوط.
- نظارت و اجرای برنامه های آموزشی در زمینه بهداشت حرفه ای و انجام کلیه مسائل مربوط به آن .
- اجرای برنامه های از پیش تنظیم شده جهت جلوگیری از حوادث ناشی ازکار .
- تشخیص قطعی عوامل زیان آور موجود در محیط های کاری و شناسایی علائم و آثار اولیه بیماری های حرفه ای و مسمومیت های شغلی .
 - اندازه گیری ، نمونه برداری و ارزشیابی و ارائه طریق به منظور کنترل عوامل زیان آور محیط کار طبق برنامه های از پیش تعیین شده .
- همکاری در اجرای برنامه های تحقیقاتی در زمینه مسائل زیان آور محیط کار با توجه به شرایط اقلیمی و کثرت صنایع در منطقه .
- ارائه طریق در مورد جمع آوری و دفع صحیح بهداشتی زباله و فاضلاب صنعتی .
- نظارت و راهنمایی بهداشتی مربوط به تسهیلات بهداشتی و رفاهی و محل های تهیه و توزیع مواد غذایی و ساختمانی و غیره .
- شناسایی فراورده های گوناگون به وجود آورنده عوامل زیان آور محیط کار.
- تشخیص و ارائه راه حل مسائل عمده ایمنی صنعتی و تهیه گزارش مقدماتی مربوط به حوادث.

-انجام سایر وظایف مربوط به شغل ارجاعی .  

نام :                 صادق
نام خانوادگی :   سرحدی
سمت :              کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای

مدرک تحصیلی:  کارشناسی 

پست الکترونیک: Sad.sarhadi@yahoo.com

  

نام :                  فاطمه 
نام خانوادگی :    نوری
سمت :              کارشناس بهداشت حرفه ای

 

مدرک تحصیلی:  کارشناسی 

پست الکترونیک: Noorif12@yahoo.com

 

  

نام :                   هدیه
نام خانوادگی :    صافی
سمت :               کارشناس بهداشتی زن

مدرک تحصیلی:   کارشناس بهداشتی زن

پست الکترونیک:  hedyesafi@yahoo.com

  

نام :                  زهرا
نام خانوادگی :   زرگوش
سمت :             کارشناس بهداشت حرفه ای

مدرک تحصیلی:  کارشناسی

پست الکترونیک: ---